Om Charliee

Charliee Lek arbetar med att föra fram Maria Magdalena medvetandet, hon arbetar med Plushealing och utbildar terapeuter i denna healingform.
Hon blev vägledd av sin mästare Maitreya att skriva en bok om Maria Magdalena och Rebecca. Maitreya var mycket tydlig med att hon skulle föra fram de båda kvinnorna som var lärjungar till Jesus Kristus men som blivit nedtystade i historieböckerna.
Hon har gett ut två diktsamlingar och skrivit en bok som heter "Den sanna sexualiteten". Charliee ger astrologisk och andlig/personlig vägledning.
2009 kom hon i kontakt med Maria Magdalena inkarnationen för första gången, sedan dess har mycket hänt och nu leder hon resor till Maria Magdalena grottan i Provence, södra Frankrike. Läs boken så får ni veta mer om hennes upplevelser, om flykten från Palestina/Galileen och om resan från Syrien till Frankrike tillsammans med Rebecca, Lazarus, Martha, Maria, Margareta, Eva och Brigit.
Sägnen säger att Maria Magdalena dog i Maximins armar. Hennes reliker finns bevarade i en basilika från 1200-talet som ligger i St:Maximin la Sainte Baume. Vid infarten till staden står det:
 
                    
                           MARIA MAGDALENA OCH MAXIMIN

   Sägnen säger att Maria Magdalena dog i Maximins armar. Hennes reliker finns bevarade i en basilika från 1200-talet som ligger i St:Maximin la Sainte Baume. Vid infarten till staden står det: "Välkommen till kristenhetens tredje viktigaste grav.”
 
"Maria Magdalena och Maximin är en fristående fortsättning på ”Maria Magdalena medvetandet.”
 Vi får följa Maria Magdalena och hennes själssystrar som flydde till Syrien efter Jesus korsfästelse, och därefter vidare till Provence, Frankrike. Vi får följa deras äventyr och personliga utveckling, deras kärleksrelationer och hängivelsen att sprida Kristus ljus och kärlek.
 Charliee tar oss med på en svindlade resa i det andliga kollektiva medvetandet, hon skriver om Kristus medvetandet, Maria Magdalena medvetandet, det inre giftermålet, den sanna sexualiteten och den heliga graalen.
 
Klicka på länken böcker  i menynför att se och beställa böckerna.
  

Hört från kund

Charliee är den bästa terapeuten jag träffat. Hon är inte rädd för att möta några rädslor utan hjälper människor genuint med att identifiera sina undertryckta känslor och släppa taget om dem.

/Julia, kursdeltagare.

Charliee är en stor healer, som hjälper en att dyka ner i själens gömmor och ta fram det som behöver helas, i ljuset.
Hon är lik en ciceron, som leder dig in i din själs trädgård och hjälper dig att ta bort det som inte längre hör hemma där. Jag är lika begeistrad och förundrad varje gång jag fått healing av Charliee.

/Pia, klient.